Mitä ovat aurat?

Viimeksi muokannut 17.07.2013 Maija Bäckman

Meidän jokaisen ympärillä on elävää, liikkuvaa valoa - energiaa jota kutsutaan auraksi. Aura sisältää valtavasti tietoa, tunteita ja ajatuksia. Aura välittää jatkuvasti informaatiota erilaisten värien, muotojen ja liikkeiden avulla. Aura kertoo persoonallisuudestamme, ajattelutavoistamme, tunne-elämästämme ja terveydentilastamme. Se kertoo menneisyydestämme, tämän hetkisestä tilastamme ja tulevista mahdollisuuksistamme. Se kertoo toiveemme ja tavoitteemme. Aurassa näkyvät energian tukkeumat, eli asiat joita meidän täytyy käsitellä, mutta myös vahvuutemme ja voimavaramme.

Meillä on fyysisen kehon lisäksi myös useita energiakehoja, jotka kokonaisuudessaan muodostavat auramme. Ne ovat myös silmillä nähtävissä, mutta vaatii yleensä paljon harjoittelua oppia näkemään ne hyvin. Aistien herkistyessä ja tietoisuuden lisääntyessä voivat energiakehotkin tulla näkyviin yksi kerrallaan. Näissä kehoissa näkyvät kaikki värit, ja ne liikkuvat erilaisina muodostelmina ympärillämme. Kokonaisuudessaan auramme ulottuvat hyvin laajalle. Niiden kautta olemme yhteydessä toisiimme, vaikka fyysinen välimatka olisi kuinka pitkä. Sinun aurasi vaikuttaa toisten auroihin, ja toisten aurat vaikuttavat sinuun.

Kaikki voivat oppia näkemään auroja. Kaikki on kiinni omasta tahdosta, ja siitä kuinka valmis on ottamaan uutta tietoa vastaan. Aurojen katsomisesta on paljon hyötyä elämässä, eikä aurojen näkemistä tarvitse pelätä. Aurojen näkemisestä on hyötyä erilaisten hoitojen parissa työskenteleville, mutta myös kaikille jotka haluavat nähdä enemmän.

Aurojen näkemisen kehittyminen tarkoittaa aina ymmärryksen lisääntymistä. Näkökyvyn kehittymisen seurauksena myötätunto meissä kasvaa, ja pystymme auttamaan itseämme ja toisiamme paremmin.

Auran korkeammat tasot näyttävät meille elämäntehtävämme ja ohjaavat oikeaan suuntaan. Henkikehoissamme on ikiaikainen viisaus, ymmärrys, rakkaus ja ykseys.

Vaikka puhun aurojen näkemisestä, ei silmillä näkeminen ole välttämätöntä eikä tärkeintä. Auroja voi oppia havaitsemaan kaikilla muillakin aisteilla, tai vastaanottamaan tarvittavat tiedot suoraan ajatuksiin. Auroista oppiminen lisää kykyä havaita aurat. Käytänkin näkemisen lisäksi myös ilmaisua auratietoisuus.

0 Kommenttia   Katso


Design provided by Free Website Templates.