Aurakurssit

Viimeksi muokannut 17.07.2013 Maija Bäckman

Aurakursseja on kaksi - perus- ja jatkokurssi. Olen pitänyt aurakursseja vuodesta 2008 lähtien. Kurssi on mukava ja turvallinen tapa aloittaa aurojen tarkastelu. Kokemukset kursseista ovat olleet positiivisia ja kaikki ovat oppineet näkemään kurssin aikana juuri sen verran mihin ovat olleet valmiita.

Kurssilla käydään läpi monipuolisesti auroihin liittyvää tietoa ja kurssilaisten kysymyksiä. Kurssilla avataan aisteja aurojen havaitsemiselle ja harjoitellaan yhdessä aurojen katsomista. Jokainen saa myös olla katsottavana rakkaudellisessa auraluennassa. Ryhmässä harjoittelu avaa kolmatta silmää voimakkaasti ja kurssi antaa työkalut itsenäiseen harjoitteluun. Jokainen saa tehdä katsomisharjoituksia omista lähtökohdistaan, ja kurssille voi tulla myös uudestaan. Autan jokaista henkilökohtaisesti eteenpäin harjoittelussa. Kurssilta saa mukaan kattavan kurssioppaan.

Pidän kursseja mieluiten pienille ryhmille (3-6 henkilöä), jotta syntyy mahdollisimman rento ja luottamuksellinen ilmapiiri, jossa on helppo harjoitella aurojen katsomista. Jotkut ovat myös muodostaneet ystäväpiiristään valmiin kurssiryhmän, jolle olen järjestänyt oman kurssin. Järjestän kursseja pääasiassa Helsingissä ja Lappeenrannassa, mutta kutsusta tulen myös muualle.

Jatkokurssit alkavat syksyllä 2013.

Aura 2 – kurssi on syventävä kurssi ykköskurssin käyneille. Kurssilla otetaan jo saadut työkalut käyttöön katsomisharjoitusten avulla ja kehitetään taitoja eteenpäin. Jokainen saa toimia omista lähtökohdistaan käsin. Kurssilla etsitään omaa tietä näkijäksi. Tehdään auratutkimuksia itselle. Tehdään ja seurataan luentoja toisille.

Seuraavat aurakurssit:

  • Aura 1 (peruskurssi) Su 28.7.2013, klo 10-15, Lappeenranta (tilaa)
  • Aura 2 (jatkokurssi) La 21.9.2013, klo 10-15, Iisalmi (tilaa)

Kurssin hinta Lappeenrannassa on 100 euroa (sis. alv) Muualla kuin Lappeenrannassa 120 euroa (sis. alv, lisähinta matkakulujen kattamiseksi)

Kurssitiedustelut: auratieto (ÄT) gmail.com tai gsm: nollaviisinolla-380 6793

Palautteet auraluennoista ja kursseista

Aurakurssista: Aurakurssi avasi kykyäni nähdä auran sekä antoi tietoa auran eri kerroksista ja merkityksistä. Aurakurssi inspiroi minua harjoittelemaan enemmän auran katselua ja tutkiskelua. Se vahvisti lempeästi luottamusta omaan kykyyni nähdä sekä aistia energioita. Tunnelma kurssilla oli lempeä ja vapautunut. Opetus oli selkeää. Kiitos Maijalle!"

M.E.K, Iisalmi

Aurakurssista: Koin aurakurssin avaavan entisestään intuitiivisia kanaviani. Kurssin sisältö toi tietoisuuteeni uusia asioita ja antoi tukea ja varmuutta asioille, jotka olin jo aiemminkin aavistanut. Kurssilla oli mukava tunnelma ja kurssilaisten kanssa yhdessä oli helppoa ja mukavaa harjoitella aurojen katsomista Maijan ohjauksella. Kaikki me onnistuimme näkemään auroja. Kurssin aikana nousi esille asioita, jotka parantaisivat elämäni laatua ja toisivat lisää iloa. Kurssin myötä rohkeuteni kuunnella ja seurata intuitiotani kasvoi.

Auraluennasta: Auraluenta oli ihana kokemus, joka toi myönteisemmän näkemyksen mieltäni askarruttaneisiin asioihin. Elämäni ei ole ollut helppo, ja olen kehittynyt varsin hyväksi näkemään elämässäni kiitollisuuden aiheita. Tällä hetkellä asiat ovat hyvin, mutta jotain vanhaa surua oli jäänyt sisälleni. Auraluennan aikana koin, että suru sai tulla näkyväksi ja se pääsi purkautumaan pienten, keveiden kyyneleiden mukana ulos. Maija ilmaisee asiat lempeästi ja myönteisesti. Auraluennan jälkeen minulla oli kevyempi olo ja varmuus siitä, että olen valmis elämääni tulossa oleviin asioihin, kun niiden aika on.

Serafiina

Auraluennasta: Silmät menee kuin kissalla - Maijan luentaan voi luottaa. Hän on rinnallasi kun haluat laajentaa ymmärrystäsi. Nykyhetki kirkastuu, sen syyt, välähdyksillä menneisyydestä, oivalluksilla yllättävillä. Tilanteet aukeaa, purkautuu ja energiat tasoittuu. Uusia maisemia, tuntemuksia vielä pitkään jälkeenpäinkin. Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat, ja Maija on valmis auttamaan sinua tällä matkalla.

Vesper

0 Kommenttia   Katso


Design provided by Free Website Templates.